Nyt pr. 1/1-2021:

Video konsultation hverdage fra kl. 08:30-10:00, uden tidsbestilling og visitation.

Lægeklinikken i Odder indfører mulighed for VIDEO konsultation med lægen. Videokonsultationen er i stedet for personligt fremmøde til korte konsultationer, der egner sig til video, hvilket alt i sagens natur ikke gør. Der kan afklares spørgsmål om fx medicin, blodprøvesvar, planer, svar på røntgen og måske om henvisninger.

Du skal hente app ”Min Læge”, hvor du også kan holde styr på fremtidige aftale, medicin og laboratorie svar. Se nederst på denne side.

Når du ønsker video uden forudgående tidsaftale, logger du på i hverdagene mellem kl 08.30 og 10.00, når du i din app ”Min Læge” kan se, at video er åben.

I tekstfelt skriver du, hvad konsultationen vil handle om, og om der eventuelt er en specifik læge, du vil tale med. Vi kan ikke garantere, at du kommer til at tale med den navngivne læge dén pågældende dag.

Du stiller dig i kø, og kan se dit kø-nummer. Vær klar til video. Hvis du forlader køen, skal du starte forfra.

Vi kan i sagens natur ikke garantere, at alle konsultationer på listen kan gennemføres den dag. Hvis du ikke kom igennem, må du prøve igen en anden dag, ringe til sekretær for en tid, eller sende en mail til din læge.

Læs mere om ”Min Læge” app’en her, hvor du også kan downloade app’en til dit device.

Min læge – App’en som bringer dig tættere din praktiserende læge. (minlaegeapp.dk)I perioden hvor vi afvikler ferie, uge 26-31, vil der være dage hvor lægebemandingen er meget lav, og vi derfor kun kan se de akut syge patienter. 

Vores Åben Lab. holder lukket i skolernes ferier. Hvis du skal have taget blodprøver i de perioder, skal du derfor bestille tid til dette.

Skolernes ferie er: Uge 7, Dagene op til påske, sommerferien (uge 26-31, begge uger inkl.), uge 42 og dagene mellem jul og nytår.
Vores telefontider:

kl. 8.00 – 13.00, sidder sekretærerne ved telefonen for tidsbestilling, fornyelse af recepter m.m.

Vi har endvidere ændret lidt på vores struktur, så vi har en læge dagligt, til at passe de patienter som har akut sygdom.